retete de slabit.ro

Uita de zahar! Extractul de Stevia Rebaudiana e cel mai sanatos indulc


 
 
    Uita de zahar! Extractul de Stevia Rebaudiana e cel mai sanatos indulcitor natural si nici nu ingrasa!
Exista un indulcitor ca din povesti. Este natural, si este de 300 de ori mai dulce decat clasicul zahar. Dar nu si de 300 de ori mai caloric! Din contra, are un efect neglijabil asupra glucozei din sange, deci pericolul cresterii in greutate scade.

Tot mai multi dintre cei care vor sa slabeasca, dar si pasionatii de viata san─âtoasa isi indreapta atentia catre extractul din Stevia Rebaudiana. Aceasta planta este originara din America de Sud si populara de sute de ani in zona Braziliei si a Paraguayului.
Populatiile indigene au descoperit ca isi pot indulci viata, dar si ameliora anumite probleme de sanatate folosind frunzele ei. Din acestea se extrage o substanta, numita dulcostevina.
Se gaseste pe piata atat sub forma de praf (un varf de cutit echivaleaza ca putere de indulcire cu 2 lingurite de zahar), cat si sub forma lichida (un pahar cu limonada poate fi indulcit cu 5 picaturi). Totodata, diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool si scade pofta de mancare.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre zahar sau zaharuri postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele zahar, zaharuri, stevia rebaudiana, indulcitor natural, dulcostevina

Postati intrebarea dumneavoastra