retete de slabit.ro

Tinctura miracol.Ingrediente: 350 g tije de orz verde, 250 g frunze de


 
 
    Tinctura miracol.Ingrediente: 350 g tije de orz verde, 250 g frunze de aloe, 250 g flori de gălbenele, 15 g pulbere de scortisoara, 15 g pulbere de ienupar, 7 g pulbere de turta babei, 15 g de pulbere din radacina de angelica, 15 g pulbere din radacina de ghintura, 10 g pulbere de fenicul sau de anason, 15 g pulbere de troscot, 250 g flori de sunatoare, 250 g flori de sanziene, 15 g pulbere din coaja de salcie, 260 g frunze de podbal, 250 g frunze de frasin, 15 g rasină bine pisata.

Mod de preparare: produsele proaspete, bine spălate, se mârunţesc, se pun în borcan de mărime potrivită. Orzul se recoltează când are inaltimea de 25-30 cm, frunzele de aloe cand au varsta de 3-5 ani si inainte de recoltare nu se uda timp de 5 zile, iar florile se recolteaza cand sunt inflorite doar 75%. Peste plantele proaspete se pun pulberile si rasina, apoi se completeaza cu rachiu de secara de 50 grade, care trebuie sa fie cu o palma mai sus ca plantele. Borcanul se leaga strans la gura si se pune la macerat pentru 14 zile, la loc rece si intunecos, timp in care se agita de 2 ori pe zi. In a 15 a zi se strecoara prin tifon, se toarna in sticle de culoare inchisa si se pastreazs in camara.

Se foloseşte ca medicament, tratând numeroase boli necruţătoare, dar şi ca aliment la diferite dulciuri din bucătăria fără foc.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre tinctura miracol sau mod de preparare postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele tinctura miracol, mod de preparare, medicament naturist

Postati intrebarea dumneavoastra