retete de slabit.ro

Stiati ca multe dintre ROSIILE prezente in supermarketuri si chiar in


 
 
    Stiati ca multe dintre ROSIILE prezente in supermarketuri si chiar in pietele agroalimentare sunt iradiate cu raze gama sau raze x. Unii specialisti sustin ca acest procedeu nu este periculos. Tehnologia prin iradiere cu raze gama foloseste substante radioactive, Cobalt 60 sau Cesiu 137.

In plus Rosiile importate sunt pline de celuloza, hormoni si substante chimice. Pana si taranii din marile bazine legumicole din Romania cumpara seminte din import care asigura o productie superioara in dauna gustului si calitatilor nutritive ale rosiilor autohtone.

Agricultorii romani utilizeaza de multe ori dupa ureche ingrasamintele chimice si exista pericolul maxim ca legumele sa fie cancerigene.

Parerea generala este ca, in general, legumele si fructele pe care le cumparam din supermarketuri sunt din ce in ce mai proaste la gust desi la capitolul aspect exceleaza.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre rosii sau rosii iradiate postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele rosii, rosii iradiate, substante radioactive, celuloza, hormoni, legume cancerigene

Postati intrebarea dumneavoastra