retete de slabit.ro

Sali fitness VALCEA


 
 
Pheonix GYM - VALCEA
PHOENIX GYM este cel mai nou si mai mare club de fitness din oraşul Ramnicu Valcea în care poţi veni cu prietenii sau cu partenerii de business pentru a valorifica timpul în beneficiul sănătăţii tale. Clubul este amplasat într-o locaţie exclusivistă în care calitatea serviciilor, profesionalismul antrenorilor, dar şi aparatura de ultimă generaţie te vor convinge că merită să trăieşti în fiecare zi experinţa de health&wellness la înălţime. Aici vei gasi, pe o suprafața de peste 400 de metri patrati aparate de fitness, cardio si bodybuilding cu peste 80 posturi de lucru, intre 5 si 8 aparate diferite pentru fiecare grupa musculara!!! 800 kg de discuri si peste 1000 kg de gantere, de la 1 kg la 50kg! Zona separata de cardio cu 5 benzi profesionale de alergare, 3 Upright Bike-uri, 2 Cross Trainere, 2 Recumbent Bike-uri si 2 Stairclimber-uri. PHOENIX GYM este singurul club de fitness care îţi va permite să vezi orasul Ramnicu Valcea de la aproape 30 de metri înălţime cu o p
Calea lui Traian, nr. 295, Rm. Valcea (In cladire Mobexpert)
0752.945.693

FitnessCool - VALCEA
Sala de forta si fitness cu aparate si echipamente moderne. Inaugurata pe 1 august 2012 din pasiune pentru sport si sanatate,cu o viziune inspirata din fitnessul profesionist de peste hotare, FITNESS COOL a atras renumele de ”cea mai dotata sala din Ramnicu Valcea”. Distributia pe doua nivele va ofera o gama foarte variata de aparate Cardio, Fitness si Bodybuilding a celui mai renumit brand din lume "LIFE FITNESS", un program de Aerobic foarte diversificat si Rebound, toate cu traineri de elita. Zilnic, intr-un ambient placut, echipa noastra profesionista si mereu zambitoare va ajuta sa va relaxati si sa faceti pasi in atingerea obiectivelor. Acceptati provocarea de a ajunge intr-o forma fizica si mentala excelenta! FITNESS COOL va asteapta !!!
Strada Gib Mihaescu nr.15 parter
0747 278 668

Sportify - VALCEA
Va punem la dispozitie un club de fitness de aproximativ 900 metri patrati cu o sala de fitness de aproximativ 300 mp, o sala dedicata orelor de Indoor Cycling echipata cu 21 biciclete profesionale Tomahawk, doua sali dedicate orelor de aerobic cu un total de aproximativ 200 metri patrati, o receptie mare si primitoare si vestiare moderne. Sportify va pune la dispozitie o multime de servicii de calitate la un pret accesibil.
Strada. Calea lui Traian nr.68
0350 409 773

Gym Star - La Roscati - VALCEA
Gym Star Rm. Valcea va ofera posibilitatea sa va schimbati imaginea. Puteti creste in greutate, aveti posibilitati sa eliminati surplusul de grasime sau va puteti mentine in forma. Toate disciplinele sportive practicate in centrul sportiv GYM STAR sunt supravegheate si indrumate de instructori calificati. Abonatilor veniti pentru antrenament le sunt puse la dispozitie prosoape, celor veniti pentru masaj + sauna, cearceafuri iar vestiarele sunt prevazute cu dusuri cu apa calda si rece.
Aleea Ionel Geanta, P.T. 37, Rm. Valcea
0350 421 996, 0746 048 069, 0742 751 132