retete de slabit.ro

Producatorul de iaurturi DANONE recunoaste minciuna si recunoaste ca t


 
 
    Producatorul de iaurturi DANONE recunoaste minciuna si recunoaste ca toti producatorii folosesc bacterii din flora vaginala, rect, fecale si tractul uro-genital modificate genetic, din excremente de porci si alte animale.

Iaurturile DANONE ACTIVIA si DANONE ACTIMEL nu au efecte benefice asupra sanatatii, sunt NOCIVE!

Gigantul care produce iaurturile DANONE nu va mai promova in reclamele sale din Statele Unite beneficiile pentru sanatate, in cazurile Actimel si Activia, deoarece s-a descoperit ca acestea nu au atributele pretinse.

Presa britanica sustine ca producatorul Danone a marturisit ca a exagerat in reclamele sale.

Iaurturile probiotice sunt o inventie a cencernelor americane si contin bacterii care nu au fost folosite niciodata in alimentatie. Una dintre aceste bacterii este "Bifidobacterium bifidum". Aceste bacterii se gasesc de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale.

Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, numai daca omul a avut contact direct cu cele de mai sus.

Producatorii de iaurturi ni le-au introdus in acestea si le-au modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac.

Atentie! Deci mancam caca ... fara sa stim!


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre iaurt danone sau iaurt activia postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele iaurt danone, iaurt activia, iaurt actimel, iaurt bifidus, iaurt degresat

Postati intrebarea dumneavoastra