retete de slabit.ro

Mananci, bei, mesteci CANCER! Ati observat ca in guma de mestecat ORBI


 
 
    Mananci, bei, mesteci CANCER! Ati observat ca in guma de mestecat ORBIT sunt mai mult de 10 aditivi alimentari? Unul dintre ei este E171 adica dioxidul de titan.

Dioxidul de titan sau E171 a fost clasificat de Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului ca posibil cancerigen pentru oameni.

Au fost efectuate mai multe studii pe animale, dar inca nu exista date suficiente despre efectele acestei substante asupra omului. Chiar si fara date suficiente, GERMANIA a interzis acest aditiv alimentar.

Acesta substanta nu este prezenta doar in guma de mestecat ORBIT, ea mai este prezenta si in creme de hrean, sosuri si inghetata precum si in alte marci de guma de mestecat.

Alte ingrediente din gumele de mestecat ORBIT: Indulcitori isomalt E 953, sorbitol E 420, manitol E 421, sirop de maltitol E 965 (ii), aspartam E 951, acesulfam K E950, baza de guma (contine lecitina din soia E 322), agent de umezire glicerol E 422, agent de ingrosare guma arabica E 414, arome, colorant dioxid de titan (E 171), agent de glazurare ceara de carnauba E 903, antioxidant BHA E 320, agent de ingrosare guma xantan E 415, coloranti curcumina (E 100), albastru brilliant (E 133)

Puteti face o cautare pe Google pentru fiecare dintre ele si la unele o sa va minunati !

Nu uitati de SHARE ca sa atentionam pe toata lumea !


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre guma de mestecat sau orbit postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele guma de mestecat, orbit, e171, dioxid de titan, coloranti alimentari, aditivi alimentari, cancer

Postati intrebarea dumneavoastra