retete de slabit.ro

Informatii despre Creatina. Exista efecte secundare de care ar trebui


 
 
Informatii despre Creatina. Exista efecte secundare de care ar trebui sa ne ingrijoram?Informatii despre Creatina. Exista efecte secundare de care ar trebui sa ne ingrijoram?Informatii despre Creatina. Exista efecte secundare de care ar trebui sa ne ingrijoram?
    Informatii despre Creatina. Exista efecte secundare de care ar trebui sa ne ingrijoram?


Raspunsuri si comentarii

Retete: Creatina este necesara pentru pentru toate contractiile musculare. Ea este produsa in mod natural de ficat, pancreas si rinichi din aminoacizi. Putem afirma ca in cantitatile recomandate aportul de creatina in corp nu are efecte secundare sau contraindicatii. Aceste afirmatii le puteti gasi si pe Google sau pe cutiile de suplimente de la Redis.

Retete: In privinta efectelor secundare s-au mai facut si cate studii: Un studiu care a durat 3 ani de zile si-a propus observarea unor efecte ca si greata sau disconfortul abdominal pe un grup de practicanti de fotbal american, care au primit creatina. Concluzia studiului arata ca nu a fost observat nici unul dintre efectele secundare mentionate. Un alt studiu intins pe patru ani si publicat in Medicine and Science in Sport and Exercise gasea rezultate similare. Un studiu publicat in numarul din septembrie 2004 al revistei International Journal of Sport Medicine arata de asemenea ca efectele secundare ale creatinei sunt rare. Un grup de 175 sportivi au primit fie 10 grame de creatina zilnic, fie un placebo (substanta fara efect) pentru o perioada de aproximativ un an de zile. In afara de cateva cazuri de greata si diaree, nu au fost remarcate alte probleme. S-a observa insa ca, Creatina exercita un efect protector asupra inimii, muschilor si pare sa fie benefica in bolile neurologice. Administrarea creatinei timp de cateva luni atat la barbati, cat si la femei cu un nivel crescut al colesterolului a redus nivelul sanguin al VLPL (very low density lipoprotein, asa-zisul colesterol "rau") cu aproximativ o treime. Un1 studiu publicat in revista Metabolism arata eficienta sporita in privinta reducerii colesterolului total, a unui program de exercitii fizice combinat cu adminstrarea creatinei, fata de antrenamentul singur. Nu au fost inregistrate efecte adverse de nici un fel, incluzand aici si posibila afectare a rinichilor, ficatului sau a tensiunii arteriale.

Retete: Bogdan Neculai in revista Men`s Health spune ca, creatina este o substanta cu importanta biologica deosebita. In Organism se gaseste o cantitate de 120 de grame - 98% in musculatura, 1,5% in sistemul nervos central si 0,5% in alte organe. Efectul anabolic direct rezulta din faptul ca suplimentul de creatina (mai exact creatina monohidrata) determina cresterea cantitatii de apa in celulele musculare ceea ce duce la cresterea masei musculare.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele creatina, suplimente alimentare, aminoacizi, efecte secundare

Postati intrebarea dumneavoastra

creatina
suplimente alimentare
aminoacizi
efecte secundare