retete de slabit.ro

Grasimile sintetice tip margarina NU pot fi arse de catre organismul u


 
 
    Grasimile sintetice tip margarina NU pot fi arse de catre organismul uman!
Margarina a aparut din necesitatea de a se gasi un inlocuitor pentru untul din lapte de vaca.
Astfel grasimile din margarina se depun pe membranele celulare contribuind la scaderea eficientei sistemului imunitar, margarina avand o structura moleculara identica cu cea a plasticului.
Tehnologia folosita pentru fabricarea acestui aliment dateaza de la inceputul secolului XX, prin hidrogenarea partiala a uleiurilor vegetale din floarea soarelui sau rapita, fiind apoi urmata de emulsionarea cu apa, astfel incat sa ajunga la o compozitie asemanatoare untului, de 65-80% grasime.
Avantajul margarinei, fata de unt si untura, il constituie absenta colesterolului, iar dezavantajul consta in prezenta acidului elaidic.
Specialistii in nutritie avertizeaza asupra consumului de margarina, in special la copii si varstnici.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre grasimi sintetice sau margarina postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele grasimi sintetice, margarina, acid elaidic, absenta colesterol la margarina, unt

Postati intrebarea dumneavoastra