retete de slabit.ro

Femeile devin mai grase pe masura ce imbatranesc? Potrivit unui artic


 
 
    Femeile devin mai grase pe masura ce imbatranesc?
Potrivit unui articol publicat in revista medicala Prevention, pe masura ce femeile imbatranesc, pierderea de masa musculara este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta. Femeile aflate in mijlocul vietii pierd o jumatate de kg de muschi in fiecare an, daca nu merg la sala de fitness sau nu fac alt sport. Asa cum stie mai toata lumea, pe masura ce pierzi masa activa (adica muschi) rata metabolismului scade, asa ca devine mai greu sa mentii sau sa pierzi din greutate.
Rezultatul este ca cele mai multe femei devin mai grase pe masura ce imbatranesc, de asemeni si barbatii. Solutia este sa faceti antrenamente cu greutati pentru mentinerea masei musculare. Daca sunteti ingrijorata ca va veti transforma intr-o versiune feminina a lui Arnold, va ingrijorati degeaba. Hormonii d-voastra nu vor lasa sa se intample asa ceva. Antrenandu-va, veti pierde pur si simplu grasime si veti tonifia musculatura.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre barbati sau exercitii aerobic postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele barbati, exercitii aerobic, femei, grasime, sala fitness, slabit exercitii, sport, tonifiere musculatura, tonus muscular

Postati intrebarea dumneavoastra