retete de slabit.ro

FAT BLOCKER: Chitosan este un produs derivat din chitină, o polizaha


 
 
    FAT BLOCKER: Chitosan este un produs derivat din chitină, o polizaharidă extrasa din carapacea crustaceelor care are proprietatea de a se lega de moleculele de grasime, nelasandu-le sa se absoarba in organism si ajutand la eliminarea lor.

Cromul este eficient in cazul persoanelor care manifesta un apetit exagerat pentru dulciuri, intrucat intervine in metabolizarea lor si nu in ultimul rand ajuta la scaderea si mentinerea greutatii corporale. Cromul este recunoscut pentru eficienta sa in reglarea si buna desfasurare a metabolismului glucidelor. In acest sens, cromul picolinat potenteaza activitatea insulinei, astfel actioneaza indirect asupra concentratiei de glucoza in sange, ajutand la dezvoltarea masei musculare şi scăderea ţesutului adipos.

Ingrediente: Chitosan 450.00 mg, Crom Picolinat1.00 mg (echiv 125 mcg Crom ), capsule de gelatină.

Utilizare: Ca supliment alimentar , luaţi cate 1 capsula de 2 ori pe zi, inainte de mese cu 30 de minute, sau urmaţi sfatul nutriţionistului dumneavoastră. Pentru rezultate optime aplicaţi o dietă săracă în grăsimi şi un program de exerciţii fizice.

Atentionare: Acest produs nu este recomandat persoanelor cu alergie la crustacee.
Notă: Produsul nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni diverse afecţiuni. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si o atitudine mentala pozitiva. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se consuma de persoane sub 15 ani.Femeile gravide şi la lactaţie trebuie sa evite folosirea produsului.
Depozitare: A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se tine la indemana si vederea copiilor mici. NU păstraţi produsul în frigider!


Raspunsuri si comentarii

Paun: A luat cineva aceste pastile? Sunt bune? A slabit cineva cu ele?

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele dieta, grasimi, pastile de slabit, supliment alimentar

Postati intrebarea dumneavoastra