retete de slabit.ro

Energia. Marea problema aparuta cand suntem la dieta si ne schimbam ob


 
 
    Energia. Marea problema aparuta cand suntem la dieta si ne schimbam obiceiurile alimentare este ca ne simtim lipsite de vlaga, iar aceasta molesala continua ne tine in loc de la activitatile zilnice. Fenomenul apare pentru ca in multe regimuri de slabire se renunta pe termen lung la carbohidrati (glucide, zaharuri) pe motiv ca au multe calorii si ingrasa. Dar caloria este tocmai unitatea de masura a energiei furnizate organismului prin alimentatie, nefiind un lucru rau. Totul e ca sursele care furnizeaza sa fie de calitate. Nu elimina, asadar, din dieta carbohidratii buni: cerealele si pastele inegrale, cartoful (copt si racit, contine amidon rezistent, care stimuleaza metabolismul bazal), orezul brun, fasolea, ciocolata neagra!


Raspunsuri si comentarii

Cristina: Dieta trebuie completata cu sport! Fara sport nu sunt sanse de reusita si nici nu vom obtine un corp armonios!

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele energia, regim de slabire, carbohidrati buni, glucide, zaharuri, cereale integrale, cartof copt, ciocolata neagra, fasolea, orez brun

Postati intrebarea dumneavoastra