retete de slabit.ro

Cum scapam de durerile de cap? O metoda naturala si eficienta de a sc


 
 
    Cum scapam de durerile de cap?
O metoda naturala si eficienta de a scapa de durerile de cap, este aceea sa scapi de kilogramele in plus, dupa spusele cercetatorilor. In urma unui studiu condus de catre publicatia Neurology, persoanele cu o conditie fizica nu tocmai de invidiat, si care pe langa asta mai sufereau si de migrene, au fost supuse unor operatii al caror scop era acela de a scapa de kilogramele in exces.
Inainte de operatie, persoanele respective au raspuns la un set de intrebari cu privire la durata si frecventa migrenelor.
La un interval de 6 luni, dupa operatie, acestea au trebuit sa raspunda din nou la aceleasi intrebari. Rezultatul a dezvaluit faptul ca aproape jumatate dintre subiecti au inregistrat o reducere majora in frecventa durerilor de cap.
Care e legatura?
Dupa spusele dr. Dale Bond de la Universitatea Brown, “migrenele apar datorita unei schimbari in circulatia sangelui, care are ca efect inflamarea creierului”.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre dureri de cap sau kilogramele in plus postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele dureri de cap, kilogramele in plus, migrene, circulatia sangelui

Postati intrebarea dumneavoastra