retete de slabit.ro

Consumul de alcool ingrasa? Alcoolul este dens in calorii. Cu 7 calor


 
 
    Consumul de alcool ingrasa?
Alcoolul este dens in calorii. Cu 7 calorii pe gram are aproape tot atatea calorii ca grasimea – 9 grame si semnificativ mai multe decat carbohidratii ori proteinele, cu 4 calorii pe gram fiecare. Din moment ce o bautura standard, la un bar, contine 12-15 g alcool, un pahar pe zi adauga cam 100 calorii la totalul zilnic si asta fara sa calculam celelalte ingrediente care sunt folosite in cazul cocteilurilor.
Fiecare om consuma lunar o anumita cantitate de alcool, insa in momentul in care acest consum devine excesiv problemele pot aparea.Pornind de la cresterea in greutate si incetinirea dezvoltarii masei musculare si sfarsind cu probleme grave de sanatate, acest obicei, necontrolat, nu poate sa aduca decat pagube.Pentru culturisti in special este important de stiut ca alcoolul deshidrateaza celulele musculare, si dupa cum se cunoaste in momentul in care ele sunt hidratate sau foarte bine hidratate (tratament cu creatina) mediul anabolic este unul prielnic cresterii musculare. In alta oridine de idei, motivul pentru care din nou, bautura este vazuta ca un inamic al culturismului este faptul ca adesea dupa o seara petrecuta in compania alcoolului cu greu mai poti efectua un antrenament a doua zi.
Un alt inamic al culturistului, si in general al sanatatii, este fumatul.Principalul motiv pentru care fumatorii au un randament mai scazut in cadrul antrenamentului este acela ca fumatul cauzeaza leziuni ale sistemului respirator scazand astfel cantitatea de oxigen care intra in sange si incetineste functiile plamanului rezultand intr-un antrenament mai putin eficient.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre alcool sau consumul de alcool postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele alcool, consumul de alcool, fumatul

Postati intrebarea dumneavoastra