retete de slabit.ro

Condimentul minune care programeaza celulele canceroase sa se autodist


 
 
    Condimentul minune care programeaza celulele canceroase sa se autodistruga.

Cancerul intestinului gros este a doua cauza de deces in Europa dintre toate tipurile de cancer si in fiecare an in lume mor aproximativ 700.000 de oameni de aceasta boala.

In Romania conform GLOBOCAN 2008 incidenta acestei forme de cancer este peste 8.000 de cazuri noi in fiecare an si ne situam pa locul 2.

Cancerul de colon poate fi insa prevenit pentru ca acesta este cel mai influentat de alimentatie.

Cercetatorii de la Department of Surgery, Dalhousie University din Halifax, Nova Scotia, Canada au descoperit ca substanta activa din condimentul TUMERIC CUCURMINA poate programa celulele canceroase sa se autodistruga.

Tumericul este un condiment impresionant de origine indiana, aparut acum 3000 de ani. Face parte din aceasi familie ca si ghimbirul si mai este numit si "Regele condimentelor". Mai este cunoscut si sub numele de "SOFRAN INDIAN" si are o aroma similara cu cea a piperului, un gust ascutit si o culoare aurie.

Tumericul este foarte bogat in antioxidanti, are proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, canticarcinogenice, antimutagenice si anti-inflamatorii. Este plin de substante nutritive sanatoase ca proteine, fibre, niacin, vitamina C, vitamina E, vitamina K, sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu si zinc.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre tumeric sau cucurmina postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele tumeric, cucurmina, sofran indian, cancer de colon, condimente, vitamina c, vitamina k

Postati intrebarea dumneavoastra