retete de slabit.ro

Cercetatorii au descoperit ca in corpul uman exista depozite de substa


 
 
    Cercetatorii au descoperit ca in corpul uman exista depozite de substante toxice precum mercurul, arsenicul sau plumbul !!!
Spune-mi ce tipuri de toxine ai in corp si iti voi spune cat valorezi', ar putea fi noul motto al doctorilor de pretutindeni. O descoperire care i-a surprins chiar si pe cercetatori, a aratat ca atat in organismul bogatilor cat si in cel al consumatorilor modesti se gasesc resturi de substante toxice precum mercurul, arsernicul, plumbul, cadmiul si bisfenol A, care ar putea fi o cauza a infertilitatii, scrie Quartz.
In timp ce orice organism uman acumuleaza toxine in timpul vietii, anumite tipuri de substante chimice pot fi gasite in corpul celor mai bogati si altele la cei mai saraci.

Americanii care isi permit sa consume sushi si alte surse „marine” de proteine au acumulat o cantitate mai mare de metale grele, arata descoperirile cercetatorilor de la Universitatea Exeter. Fata de oamenii saraci, consumatorii bogati aveau in corp nivele ridicate de mercur, arsenic, cesiu si taliu provenite de la peste si crustacee.
De asemenea, cei instariti aveau nivele mai mari de benzofenona-3 in corp, un ingredient activ din majoritatea cremelor de protectie solara. Substanta este investigata de catre UE fiind suspectata de favorizarea cancerului pielii.
Americanii cu un nivel de trai mai scazut aveau in corp toxine asociate cu fumul de tigara – plumb si cadmiu. In organismele celor mai saraci s-au gasit si nivele ridicate de Bisfenol-A, o substanta folosita la conserve si alte ambalaje pentru mancare si care este interzisa in UE, Malaezia, Africa de Sud, China si in SUA.
Studiile anterioare au aratat ca americanii instariti tind sa consume fructe si vegetale si mai putin produse bogate in calorii. Insa cei care urca pe scara sociala nu fac altceva decat sa schimbe un set de toxine cu altele.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre substante toxice sau mercur postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele substante toxice, mercur, arsenic, plumb, infertilitate, toxine, metale grele

Postati intrebarea dumneavoastra