retete de slabit.ro

Ce trebuie sa ai in casa, pentru a reduce rapid simptomele racelii Rem


 
 
    Ce trebuie sa ai in casa, pentru a reduce rapid simptomele racelii
Remediul ideal ar trebui sa functioneze ca o telecomanda cu un buton: Mute. Dar, de obicei, chestiile pe care le inghiti nu fac decat sa dea sonorul mai incet. Dr. Oana Zarnescu, medic de familie, iti ofera cele mai bune sfaturi antituse.

Pentru tusea uscata
„Cel mai bun medicament impotriva tusei este dextrometrofan. Este conceput pentru a bloca «centrul de tuse» de la nivelul creierului tau“, sustine dr. Oana Zarnescu. Insa multe produse, in special formulele care trateaza mai multe simptome, nu contin suficient dextrometrofan ca sa fie eficiente. Alege unul cu 30 de miligrame per doza, cum este Humex tuse uscata.

Pentru tusea productiva
„Foloseste un produs mucolitic, care fluidifica mucusul si te ajuta sa il elimini. Cel mai util este Acetilcisteina (ACC), care trebuie administrata cu cat mai multe lichide pentru a favoriza expectoratia“, precizeaza dr. Zarnescu. Doza zilnica recomandata la adulți este de 600 miligrame. Iti recomandam ACC 600.

O solutie naturista
Tusesti ca un urs? O lingura plina cu miere incurajeaza stimularea productiei de saliva. (Un gat umed poate reduce tusea.) Sau incearca asta: prepara o pasta dintr-o lingura de miere si trei lingurite de cafea instant; adaug-o intr-un pahar cu apa calda. Intr-un studiu iranian, persoanele cu tuse persistenta care au baut mixtura de trei ori pe zi, timp de o saptamana, au tusit mai putin decat cei din grupul care n-a luat parte la experiment.

Un remediu rapid
Arunca in sertarul de la birou cateva dropsuri mentolate impotriva tusei. Se pare ca efectul racoritor al mentolului intrerupe activitatea neurala implicata in procesul tusei. Este permisa folosirea a cinci pana la 10 miligrame de mentol per doza. Noua ne plac bomboanele Halls.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre remendii naturiste sau remedii raceala postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele remendii naturiste, remedii raceala, tuse uscata, tuse productiva, sfaturi pentru tuse, remediu rapid pentru raceala

Postati intrebarea dumneavoastra