retete de slabit.ro

Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a imbunatati performanta fizi


 
 
    Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a imbunatati performanta fizica la probe ce dureaza mai putin de 2 minute, spre exemplu cursa de 800 de metri. Motivul pentru care acesta este eficient este acela ca duce la cresterea tratamente si remedii cu ajutorul bicarbonatului de sodiunivelului de bicarbonat din sange si functioneaza ca un tampon pentru acizii metabolici. In urma unor cercetari, oamenii de stiinta englezi au ajuns la concluzia ca o cantitate de 0,3-0,4 g/kg de masa corporala a produs cel mai mare nivel de bicarbonat in fluxul sanguin.
Cantitatea optima de bicarbonat pentru o persoana de 85 de kg este de aproximativ 4 lingurite, administrata cu 1 ora inainte de sesiunea de antrenament. Bicarbonatul de sodiu poate fi un excelent supliment pentru cei ce practica culturismul si fac antrenamente intense cu greutati.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre bicarbonat de sodiu sau performante fizice postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele bicarbonat de sodiu, performante fizice, masa corporala, culturism, antrenamente cu greutati

Postati intrebarea dumneavoastra