retete de slabit.ro

Care sunt beneficiile pentru sanatate prin consumul extractului din bo


 
 
    Care sunt beneficiile pentru sanatate prin consumul extractului din boabe de cafea verde?
Sunt numeroase! Acidul chlorogenic, ingredientul principal al extractului din boabele de cafea verde, este un antioxidant natural puternic, care lupta impotriva radicalilor liberi din fluxul sanguin. Ca rezultat, procesul de imbatranire este incetinit si are loc imbunatatirea circulatiei si intarirea musculaturii.

Principalul antioxidant inclus in extractul din boabele de cafea verde, acidul chlorogenic, inhiba secretia enzemei G6P, care conform cercetarilor stabilizeaza în mod semnificativ nivelul de zahar din sange, deci suplimentul este recomandat si diabeticilor. Neobisnuit pentru ei, cu ajutorul suplimentatiei cu cafea verde are loc, in aceeasi masura, scaderea in greutate.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care cercetarile asupra boabelor de cafea verde sunt atat de interesante. Conform publicatiei în presa de specialitate (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal), extractul din boabele de cafea verde ar putea fi primul produs din istorie eficient in eliminarea kilogramelor care indeplineste promisiunile producatorului.
Raspunsuri si comentarii

Paun: In urma cercetarilor, ale caror rezultate au fost publicate recent de catre LA Times, participantii au primit suplimentul din boabe de cafea verde si au ramas sub observatie timp de 12 saptamani. In medie, fiecare dintre aceștia au slabit 9 kilograme. Acest fapt reprezentand 16% din cantitatea de grasime din organismul lor si 10,5% din greutatea corporala. Dar vestile uimitoare sunt si mai multe! Ceea ce ne-a placut si mai mult a fost faptul ca participantii nu si-au schimbat obiceiurile, si nici stilul alimentar. Permiteti-mi sa ma repet: participantii din cadrul cercetarilor au slabit cate 9 kilograme fara dieta si fara exercitii fizice. Rezultatele cercetarilor pot fi citite, click aici. In prezent, boabele de cafea verde sunt probabil cea mai eficientă armă în lupta împotriva excesului de greutate si a obezitatii. Nu veti gasi pe piata o solutie mai eficienta in eliminarea kilogramelor in plus, nu am nici o indoiala in aceasta privinta.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele extract cafea verde, acidul chlorogenic, antioxidant natural, scaderea in greutate

Postati intrebarea dumneavoastra