retete de slabit.ro

Bauturile. In afara de apa plata, toate bauturile, oricat de inofensiv


 
 
Bauturile. In afara de apa plata, toate bauturile, oricat de inofensive ar parea, ascund ingrediente ce pot interactiona nefavorabil cu dorinta ta de Bauturile. In afara de apa plata, toate bauturile, oricat de inofensive ar parea, ascund ingrediente ce pot interactiona nefavorabil cu dorinta ta de Bauturile. In afara de apa plata, toate bauturile, oricat de inofensive ar parea, ascund ingrediente ce pot interactiona nefavorabil cu dorinta ta de
    Bauturile. In afara de apa plata, toate bauturile, oricat de inofensive ar parea, ascund ingrediente ce pot interactiona nefavorabil cu dorinta ta de a slabi.
Bauturile alcoolice trebuie eliminate fara regrete din dieta, contin calorii goale, nesustinute de nutrienti, care se transforma in depuneri de grasime.
Bauturile racoritoare, in special cele carbogazoase, dauneaza danturii si oaselor, chiar daca pe eticheta scrie ca sunt sarace in calorii.
Fresh-urile din fructe contin o concentratie mare de zaharuri, iar fibre mai deloc. Musca mai bine dintr-un fruct!
Ceaiurile din plante neandulcite sunt o varianta de preferat, dar consulta medicul inainte de a consuma zilnic o anumita infuzie. Ceaiul verde baut seara, de exemplu, duce la insomnii, iar unele plante medicinale consumate abuziv destabilizeaza sistemul hormonal.
Bauturile pentru sportivi sunt destinate ...sportivilor, asadar, numai persoanelor care petrec cel putin o ora pe zi la sala.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre bauturile sau apa plata postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele bauturile, apa plata, fresh, fructe, ceai verde, infuzie, bauturile alcoolice, sportivi, bauturi carbogazoase

Postati intrebarea dumneavoastra