retete de slabit.ro

Aromele taie foamea, buna-dispozitie de Craciun se obtine cu miresme d


 
 
    Aromele taie foamea, buna-dispozitie de Craciun se obtine cu miresme de lamaie si scortisoara. Taina e alta: acelasi miros inhiba apetitul exagerat.
Pomander - asa se numesc in "limba occidentala" citricele intepate cu cuisoare: lamai, portocale si grapefruit. Forati gaurile in coaja cu o andrea, apoi infigeti in ele aschii de scortisoara si cuisoare.
Citrice decupate - cu un cutit cu varful bine ascutit, faceti incizii in coaja portocalelor si lamailor. Desprindeti cateva fasii, pentru ca aromele sa se poata elibera.
Fructele intepate si decojite se pun in vase mai mici de portelan sau de lemn. Pregatiti-le cu o zi inainte si asezati-le langa calorifer. In seara de Craciun, casa va mirosi a rai, iar bunatatile de pe masa festiva vor disparea numai pe jumatate.Este foarte diversificat prin numarul mare de plante cu efecte vindecatoare si ameliorative, cu acţiuni sedative, antispastice. Se administrează plante separate sau in amestecuri, sub formă de infuzii, decocturi, tincturi, uleiuri, vinuri medicinale, bai generale si locale.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre aromele taie foamea sau citricele de craciun postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele aromele taie foamea, citricele de craciun, mirosul inhiba apetitul exagerat

Postati intrebarea dumneavoastra

aromele taie foamea
citricele de craciun
mirosul inhiba apetitul exagerat