retete de slabit.ro

Apa sau cola? TU ce alegi? Iata cate lucruri interesante despre aceste


 
 
    Apa sau cola? TU ce alegi? Iata cate lucruri interesante despre aceste doua bauturi:

Despre apa:
- 75% din populatia tarilor occidentale este deshidratata.
- In 37% din cazurile populatiei tarilor occidentale mecanismul de sete este atat de slab incat acesta este adesea confundat cu foamea.
- Chiar si o dezhidratare slaba va incetini metabolismul cu pana la 30%.
- Conform unui studiu efectuat de University of Washington un pahar cu apa va reduce senzatia de foame de la miezul noptii cu aproape 100%.
- Lipsa apei este cauza # 1 pentru oboseala din timpul zilei.
- Unele cercetari au constatat ca in 80% dintre cazuri 8-10 pahare de apa pe zi au redus durerile de spate si articulare.
- Chiar si o scadere de numai 2% a apei din organism poate declansa, pe termen scurt, probleme de memorie si probleme cu calculele matematice de baza.
- Daca bei 5 pahare de apa pe zi riscul de cancer de colon scade cu 45%, riscul de cancer mamar scade cu 79% si cel de vezica urinara scade cu 50% .


Despre COLA:

- Pentru a curata toaleta : Se toarna o cutie de Cola in vasul de toaleta, lasati cola in vas timp de o ora dupa care trageti apa. Acidul citric din Cola va indeparta depunerile de piatra.
- Pentru a elimina petele de rugina de pe barele din crom : Frecati bara de protectie cu o bucata mototolita de folie de aluminiu inmuiata in Cola.
- Pentru a curata bornele bateriei auto de coroziune : Turnati o cutie de Cola peste borne.
- Pentru a slabi un surub ruginit : Aplicati o carpa inmuiata in Cola peste surubul ruginit timp de cateva minute.
- Pentru a elimina petele de grasime de de haine : Goliti o cutie de cola in cuva masinii de spalat peste haine si detergent.

Substanta activa din Cola este acidul fosforic. PH-ul este 2,8. Deasemenea, acidul fosforic extrage calciul din oase si are o contributie majora la cresterea riscului de osteoporoza.


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre cola sau apa plata postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele cola, apa plata, oboseala, acid fosforic, osteoporoza, calciu

Postati intrebarea dumneavoastra