retete de slabit.ro

Ai fost diagnosticat cu colesterol marit. Ce este de facut? 10 metode


 
 
Ai fost diagnosticat cu colesterol marit. Ce este de facut?
10 metode de a scadea colesterolul marit! 
1. Afla unde te incadrezi. Pentru o stareAi fost diagnosticat cu colesterol marit. Ce este de facut?
10 metode de a scadea colesterolul marit! 
1. Afla unde te incadrezi. Pentru o stare
    Ai fost diagnosticat cu colesterol marit. Ce este de facut?
10 metode de a scadea colesterolul marit!
1. Afla unde te incadrezi. Pentru o stare buna de sanatate, este esential controlul regulat al colesterolului. Confrom Asociatiei Americane a bolilor de inima, persoanele cu colestrolul de 240 mg/dl sunt mai probabil sa experimenteze un atac de cord decat persoanele cu un nivel al colesterolulu de 200 mg/dl.
2. Informeaza-te bine. Odata ce ai fost diagnosticat cu un grad ridicat de colesterol, urmatorul pas este sa va grabiti sa aplicati tratamentul recomndat de catre medic.
3. Scapa de kilogramele in plus. Daca greutatea ta se afla peste limitele normale, slabirea poate produce o scadere a nivelului de colesterol.
4. Mersul pe jos. Indiferent de scopul tau, de a scadea nivelul de colesterol sau de a slabi, exerctiile regulate sunt cheia succesului.
5. Familiarizeaza-te cu grasimile bune. Fiind diagnosticat cu colesterol marit, medicul iti recomanda sa reduci aportul de grasimi in organism. Insa nu toata lumea stie sa faca difernta dintre grasimi bune si grasimi rele.
6. Fii aliatul fibrelor.
7. Inzestreaza-te cu multivitamine.
8. Exploreaza toate optiunile de tratament. Cand ai fost diagnosticat cu nivel ridicat de colesterol, este important sa discuti in amanunt cu medicul despre variantele conventionale si alternative pe care medcina le pune la dispozitie in lupta impotriva colestrolului marit.
9. Gaseste cele mai bune metode de a lupta impotriva stresului. Stresul in combinatie cu emotii, nervozitate, stari anxioase, depresii declanseaza eliberarea unor substante chimice care contracta arterele, reduc circulatia sangelui la nivelul inimii, cresc tensiunea arteriala. Aceste fenomene in combinatie cu un colesterol marit, cresc sansele de a avea atac de cord. Pentru a evita stresul incearca sa respiri adanc, fa scurte plibari, relaxeaza-te pe cat posibil, intinde-te, distrage-te de la problemele tensionate.
10. Fa un angajament. Pentru a castiga lupta impotriva colesterolului marit, trebuie sa faci un angajament fata de tine insuti in care principala ta preocupare sa fie grija personala, schimbarile ce trebuiesc facute in stilul de viata propriu si drumul spre o viata sanatoasa. Prietenii si familia sunt un sprijin in toate cazurile, insa singurul in masura de a decide felul in care iti vei trai viata, esti chiar tu!


Poti fi primul care comenteaza sau ofera informatii la aceasta intrebare. Daca stiti pe cineva care are informatii despre colesterol marit sau kilogramele in plus postati aceasta pagina pe Facebook, Google+ sau Twitter.

fara poza
 

Nu ati gasit raspuns in aceast articol la intrebarile dumneavoastra.

Cautati dupa etichetele colesterol marit, kilogramele in plus, atac de cord, aliatul fibrelor, multivitamine, lupta importiva stresului, grasimi bune, mersul pe jos

Postati intrebarea dumneavoastra